Семінар-нарада заступників директорів шкіл

Радяться завучі

Нещодавно в інформаційно-методичному центрі відбувся семінар-нарада заступників директорів шкіл з навчально-виховної та методичної роботи. В роботі семінару взяли участь представники усіх шкіл міста.
Серед актуальних питань, які обговорювали завучі, пошук форм вивчення та оцінювання досвіду роботи педагогічних працівників, які атестуються у 2012 році (відвідування уроків та позакласних заходів, анкетування, аналіз творчого портфоліо педагога та документації, інше). Відмічено позитивний досвід ІМЦ з підготовки презентаційного матеріалу з досвіду роботи педагогів та видання збірки «До вершин педагогічної майстерності».
/Files/images/IMG_7378______1.jpgПри обговоренні підсумків роботи міської педагогічної виставки було відзначено організацію ефективної роботи в секціях. Завідувач ІМЦ П.К. Ліневич нагадав критерії, за якими відбувався відбір робіт на обласну педагогічну виставку, та типові помилки в підготовці та представленні робіт педагогами.
Учасники семінару проаналізували підсумки міських, організації участі команд міста в обласних олімпіадах з базових дисциплін та підкреслили необхідність постійної цілеспрямованої роботи з дітьми при підготовці до олімпіад.
Серед проблем, які піднімалися на робочій зустрічі: забезпечення у повному обсязі курсової перепідготовки педагогічних працівників, необхідність виконання плану методичної роботи з педкадрами (міські семінари, конференції, тренінги), організація роботи педагогічних колективів з надання допомоги вчителям-керівникам Малої академії наук у рамках проведення міського етапу конкурсу-захисту МАН, організація інформаційної компанії з підготовки та проведення ЗНО.
В обговоренні питань брали участь методисти ІМЦ І.М. Буцукіна, В.К. Лінчук.

П.К. Ліневич, завідувач інформаційно-методичним центром
Кiлькiсть переглядiв: 448

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.