Змагання з футзалу у місті Новограді-Волинському

/Files/images/mts/IMG_8261.jpg /Files/images/mts/IMG_8237.jpg /Files/images/mts/IMG_8257.jpg /Files/images/mts/IMG_8245.jpg

6 березня 2020 року на базі Ліцею № 11 відбулися зональні змагання з футзалу в рамках Гімназіади Житомирщини 2019-2020 н.р. У змаганнях брали участь команди школярів м. Новограда-Волинського (ЗОШ № 9), Новоград-Волинського району, Городницької ОТГ.

Спортивні випробування з футзалу проводилися за коловою системою. Суддівська колегія, очолювана головою ММО учителів фізичної культури Лук’янчуком О.С., у складі компетентних учителів фізичної культури ЗЗСО міста Новограда-Волинського нагадала учасникам змагань правила гри та підготувала відповідну документацію. У підсумку команда Новоград-Волинського району здобула І місце, команда ЗОШ № 9 міста Новограда-Волинського – ІІ місце, команда Городницької ОТГ – ІІІ місце.

Управління освіти і науки, інформаційно-методичний центр висловлюють щиру подяку директору Ліцею № 11 Табаковій А.О., адміністрації Ліцею № 11, учителям фізичної культури за організацію та підтримку у проведенні зональних змагань з футзалу.
Кiлькiсть переглядiв: 420

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.