Новоград-Волинська ЗОШ №10 пройшла відбір у проекті GoCamp - 2018

Новоград-Волинська ЗОШ №10 пройшла відбір у проекті GoCamp - 2018

Новоград-Волинська загальноосвітня школа I-III ступенів №10 пройшла попередній відбір для участі у проекті GoCamp 2018.

Для участі вчителі англійської мови заповнили анкету на сайті gocamps.com.ua та подали мотиваційну роботу - креативне відео із запрошенням іноземного волонтера до міста Новограда-Волинського, розповіли про особливості школи та населеного пункту.

Учителі англійської мови школи отримують методологічну допомогу від програми:

Ø з 28 березня по 18 квітня webinar навчання за участі спікерів: Любові Залюбовської, координаторки освітніх проектів громадської ініціативи GoGlobal, Володимира Селіваненка з Amnesty International Україна, Дениса Блощинського, засновника проекту Country to Country та інших;

/Files/images/aHR0cHM6Ly9nYWxsZXJ5Lm1haWxjaGltcC5jb20vOTliMTZhOTZmODFmMTg3MTQwYmZkYjBkNi9pbWFnZXMvMTI2MWU1OTMtNGEyYi00ZDM3LWExMmYtZTg5M2ZkM2I3MzJhLnBuZw.png Ø доступ до ресурсів та методологій, розроблених GoCamp та партнерськими організаціями (активності, приклади програм, опис інтерактивних занять тощо);

Ø з 20 квітня по 22 квітня з радістю взяли участь у тренінгах (faсe to face) для вчителів англійської мови в рамках програми GoCamp 2018, який проводився спільно з Міністерством освіти і науки України та Regional English Language Office, Посольством США в Україні. Місцем проведення тренінгів стало місто Ірпінь Київської області.

“The teachers had three days of exciting interactive workshops, intensive training, and incredible educational networking!”

Були обговорені такі теми як програма табору GoCamp, як спланувати PBL (project based learning) навчання без втручання та інші.

Під час вебінарів та тренінгів учителі отримали багато нової корисної інформації, а також відповіді на запитання.

Однак головне питання залишилося – ЧИ БУДЕ ВОЛОНТЕР У ЗОШ №10?

У залежності від кількості волонтерів, що приїдуть в Україну навчати школярів, буде визначено кількість закладів, на базі яких діятимуть табори за участі волонтерів. Відбір волонтерів проходить постійно і не має строку. Учні школи та вчителі з нетерпінням очікують на результат!!!

Тетяна Шевчук, учитель англійської мови ЗОШ №10

Кiлькiсть переглядiв: 402

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.