Тематичний день управління освіти і науки в ДНЗ №6 «Дзвіночок»

Проведення тематичного дня управління освіти і науки в закладах освіти м. Новограда-Волинського вже стало гарною традицією. Цього разу зустріч відбулася в ДНЗ №6 «Дзвіночок». У заході взяли участь: начальник управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради Ващук Т.В., заступник начальника управління освіти і науки міської ради Табакова А.О., депутат міської ради Кармазін О.В., головний спеціаліст управління освіти і науки Сиротюк І.В, в.о. начальника групи ЦГО Мікац О.А., провідний спеціаліст централізованої бухгалтерії Косяк А.М., методисти інформаційно-методичного центру, педагоги закладу, батьки вихованців.

Присутні мали змогу оглянути приміщення та предметно-ігрове середовище груп та кабінетів закладу дошкільної освіти, виставку „Родинна творчість“.

Під час засідання «круглого столу» завідувач ДНЗ №6 Медведчук З.П. презентувала роботу закладу. Акцентувала увагу на виконанні пропозицій, що були надані під атестації закладу. Відмітила тісну співпрацю з батьками, які не лише надають матеріальну підтримку, але й беруть безпосередню участь в освітньому процесі. Інформувала про покращення матеріальної бази закладу за останні роки. Висловила слова вдячності міській владі, управлінню освіти і науки, депутатам за допомогу та підтримку.

Вихователь-методист Рижківська Р.М. зауважила, що створено всі умови для педагогічної творчості, активного впровадження новітніх технологій в освітній процес з дітьми.

Перед присутніми виступила начальник управління освіти і науки Ващук Т.В., яка відповіла на запитання членів колективу та батьків, що надійшли під час проведення акції «Скринька довіри». Також розповіла про стратегію розвитку закладів освіти міста, бюджет галузі освіти на 2018 рік, про реформування освітньої галузі міста відповідно до нового Закону України «Про освіту», про перспективи роботи міського інклюзивно-ресурсного центру.

Заступник начальника управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради Табакова А.О. відмітила якісну та професійну роботу адміністрації закладу та педагогічного колективу.

Депутат міської ради Кармазін О.В. зазначив, що сприятиме розвитку закладів освіти (в тому числі ДНЗ №6), які знаходяться на виборчому окрузі, та буде надавати посильну фінансову підтримку для вирішення нагальних проблем.

До уваги присутніх головний спеціаліст управління освіти і науки Сиротюк І.В та методист інформаційно-методичного центру Тесленко О.В. представили результати он-лайн анкетування педагогів закладу. Ірина Віталіївна відмітила високу оцінку роботи адміністрації закладу педагогічним колективом.

Наприкінці зустрічі голова батьківського комітету Козачок Р.О. та Тітова О.П. висловили вдячність адміністрації і педагогам закладу за їх копітку роботу.

Такі тематичні дні дають можливість отримати відповіді на питання, що хвилюють та сприяють розумінню між усіма учасниками освітнього процесу.


Кiлькiсть переглядiв: 584

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.