Тематичний день управління освіти і науки в ЗОШ № 6

Конструктивно, по діловому пройшов ще один тематичний день управління освіти і науки. Цього разу зустріч відбулася у загальноосвітній школі № 6. У заході взяли участь: начальник управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради Ващук Т.В., заступник начальника управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради Табакова А.О., спеціалісти управління освіти і науки, методисти інформаційно-методичного центру, педагоги закладу.
В інтерактивній формі директор ЗОШ № 6 Кирчун Н.М., заступники директора Трофимчук І.В., Датчук Н.Г. представили систему управління закладом, ознайомили з «родзинками» школи.
Під час тематичного дня також відбулося відвідування окремих відкритих уроків. Учителі презентували нестандартні уроки, уміло змінювали види роботи, прагнули показати, що сучасне навчання відбувається жваво, цікаво. З цією метою на уроках чергували відео, тренінгові вправи, пропонували полеміку з окремих питань, обговорення тощо.
Під час засідання «круглого столу» з питань формування і розвитку закладу перед присутніми виступила начальник управління освіти і науки Ващук Т.В., яка наголосила, що в умовах реалізації нового Закону України «Про освіту» надзвичайно важливими є підготовка вчителів та нове освітнє середовище. Тетяна Володимирівна зазначила, що «всі освітяни повинні добре розуміти: сенс будь-якої освіти полягає у тому, щоб бути щасливим у житті, у можливості створити світ навколо більш комфортним, світлим, у розвитку, який призведе до змін на краще». Також розповіла про бюджет галузі освіти на 2018 рік та надходження коштів для забезпечення роботи перших класів Нової української школи, про перспективи роботи міського інклюзивно-ресурсного центру; поділилась враженнями від участі у Міжнародному освітньому форумі – 2018 у м. Харкові.
Заступник начальника управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради Табакова А.О. до уваги присутніх представила результати он-лайн анкетування педагогів закладу. Таке анкетування стало вже традиційною частиною подібних заходів, а його результати стають предметом жвавого обговорення педагогів закладу. Також Аліна Олександрівна розповіла про візит делегації Новоград-Волинської міської ради до м. Шепетівки Хмельницької області, зокрема про відвідування опорного закладу з навчання дітей з особливими освітніми потребами.
Наприкінці зустрічі присутні висловили вдячність адміністрації і педагогам за ретельну та копітку підготовку заходу.
Подібні зустрічі у закладах освіти міста проводитимуться і надалі, адже вони сприяють створенню більш продуктивних умов праці та досягнення кращих результатів у роботі.


Кiлькiсть переглядiв: 476

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.