Пробне ЗНО-2018

Відповідно до наказу Українського центру оцінювання якості освіти від 13.10.2017 р. № 150 «Про проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання в 2018 році», на виконання наказу управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради від 02.01.2018 р. № 2 «Про забезпечення проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання в 2018 році», з метою ознайомлення всіх бажаючих із процедурою проведення ЗНО-2018 24 березня 2018 року на базі СШ № 4 та колегіуму відбулося пробне ЗНО з української мови і літератури. Явка учасників пробного зовнішнього незалежного оцінювання склала 98%.

Для отримання результатів пробного ЗНО учаснику потрібно занести свої відповіді до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» (посилання на сервіс розташоване на головній сторінці в «особистому кабінеті»). Учасники пробного ЗНО зможуть вносити відповіді до сервісу впродовж трьох днів із дня проходження певного тестування:

- з української мови і літератури з 24 до 26 березня;

- з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, німецької, французької, іспанської мов з 31 березня до 2 квітня.

Результати тестування з української мови і літератури будуть оприлюднені на інформаційних сторінках 30 березня, з інших предметів – 6 квітня.

31 березня 2018 року на базі СШ № 4 відбудеться пробне ЗНО з англійської мови, біології, географії, історії України, математики, німецької мови, фізики, французької мови, хімії.

Наталія МАРЧЕНКО, методист ІМЦ


Кiлькiсть переглядiв: 555

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.