І засідання школи молодого вчителя точних наук

І засідання школи молодого вчителя точних наук

22 вересня 2017 року на базі ЗОШ №5 під керівництвом Франчук Н.В., учителя вищої кваліфікаційної категорії, «старшого учителя» відбулося І засідання Школи молодого вчителя точних наук з теми «Календарне планування».

Слухачі школи мали змогу ознайомитися із особливостями календарного планування, яке має відповідати діючій програмі з предмету. При плануванні кожен учитель має враховувати триместрову систему навчання, адже зменшилася кількість годин з кожного предмету.

Детально було розглянуто календарне планування з математики 5-6 клас, алгебри та геометрії 7-11 класи. Керівник школи Наталія Володимирівна вкотре наголосила про неперевантаження учнів контрольними роботами, навела приклади розбивки великих тем на декілька. Франчук Н.В. звернула увагу на обов’язковість відповідності календарного планування записам у журналі.

Слухачі школи активно долучалися до обговорення, вносили власні пропозиції.

Завершила засідання Костюк О.М., методист ІМЦ, яка підвела підсумки засідання, подякувала керівнику школи за глибокі та доцільні рекомендації та ще раз наголосила про важливість відповідності календарного планування навчальній програмі з предмету.

Наступне засідання Школи молодого учителя точних наук відбудеться в грудні з теми « Аналіз та самоаналіз уроку»

ОЛЕНА КОСТЮК, методист ІМЦ

Кiлькiсть переглядiв: 308

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.