Повернутися до звичайного режиму

Тренінг для вчителів пілотних шкіл з питань упровадження проекту Державного стандарту початкової загальної освіти

11-14 липня 2017 року при Житомирському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбувся тренінг для вчителів пілотних шкіл з питань упровадження проекту Державного стандарту початкової загальної освіти. У тренінгу взяли участь Ющик Галина Євгенівна, заступник директора з навчально-виховної роботи Новоград-Волинського колегіуму, Дейнеко Олена Михайлівна та Носан Тамара Михайлівна, вчителі початкових класів колегіуму. Координаторами тренінгу були Трохименко Тамара Олександрівна, викладач кафедри педагогіки та андрагогіки, методист лабораторії початкового навчання центру методичного забезпечення загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти при КЗ «ЖОІППО» ЖОР та Бовсунівська Ганна Григорівна, викладач кафедри педагогіки та андрагогіки, методист лабораторії початкового навчання центру методичного забезпечення загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти при КЗ «ЖОІППО» ЖОР. Тренери програми - Шевченко Валентина Степанівна, вчитель-методист, вчитель початкових класів Житомирської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 6 ім. В. Г. Короленка, Зуєвська Тетяна Валентинівна, тренер, приватне підприємство «Колос». Координатори та тренери заздалегідь пройшли навчання при Міністерстві освіти та науки України за програмою «Нова українська школа».

/Files/images/тренінгю1.jpg Учасники тренінгу ознайомились з проектом нового Державного стандарту початкової загальної освіти та модельною освітньою програмою, поглибили розуміння тематичного та діяльнісного інтегрованого підходу до навчання молодших школярів, організаційно-методичної структури планування, вчились планувати в умовах інтеграції та оцінювати навчальні досягнення учнів, моделювали освітнє середовище, орієнтоване на дитину, обговорювали питання партнерських відносин з батьками. Витратні та роз даткові матеріали, навчання та обслуга учасників здійснювались за рахунок проекту «Нова українська школа».

З 1вересня 2017 року у Новоград-Волинському колегіумі (та ще у трьох школах області) стартуватиме два пілотних класи по упровадженню проекту нового Державного стандарту загальної початкової освіти.

Кiлькiсть переглядiв: 654

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.