Фестиваль культур англомовних країн пройшов у Новограді-Волинському


Хочеш бути європейцем – вивчай англійську мову. По-перше, це цікаво, а по-друге, англійська є найпоширенішою та найуживанішою мовою на усіх континентах. Саме тому її вивчають у всіх школах міста. Справа нелегка, одного ентузіазму вчителів та учнів тут замало. Потрібно поєднати багато чинників, які сприятимуть кращому оволодінню іноземними мовами, зокрема, англійською: це і гарні підручники, і сучасні методики викладання, і можливість подорожувати, і невелика наповнюваність груп… Цей перелік можна продовжувати та продовжувати. Але головне – це бажання кожного з нас вивчати іноземну мову.

У рамках відзначення року іноземної мови, який був проголошений Президентом України і вже добігає до свого завершення, у міському Палаці культури пройшов фестиваль культур англомовних країн, який проводився за ініціативи управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради, ІМЦ, міського методичного об’єднання вчителів англійської мови.

На дійство були запрошені і ті, хто добре володіє англійською мовою, і ті, хто впевнено рухається до мети у її вивченні, і ті, хто тільки збирається розпочати навчання, і навіть ті, хто не планує цього робити.

Організатори, а це вчителі англійської мови та учні всіх шкіл міста, підготували багато цікавого про культуру країн, які вважають англійську мову рідною або офіційною. Режисером заходу стала директор ЗОШ №5, учитель англійської мови Лариса Антонівна Капчинська.

Кожна школа готувала виставку-презентацію однієї з англомовних країн. А потім на усіх присутніх чекала казкова вистава про святкування дня народження улюблениці усіх - Мері Поппінс.

Пісні, танці, гра акторів – усе відбувалося виключно англійською мовою.

Яскраве, видовищне дійство залишило слід у серцях глядачів, наповнило душу незабутніми враженнями.

Надія Валінкевич (газета «Час плюс»)
Кiлькiсть переглядiв: 384

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.