Семінар-практикум «Паперова пластика»

Сучасна промисловість випускає сотні видів паперу. Завдяки доступності матеріалу, різноманітності фактури та кольорової гами, робота з папером має необмежені можливості для творчості.

26 вересня 2016 року на базі КПНЗ «Обласний центр НТТУМ» для керівників гуртків декоративно-прикладної творчості було проведено семінар-практикум на тему: «Паперова пластика». Основна мета заходу - ознайомлення з властивостями та сучасними тенденціями використанням різновидів паперу, спрямування екологічного мислення, як важливого фактору збереження зелених насаджень та лісів.

В семінарі – практикумі взяли участь 24 педагоги з районів та міст області.

/Files/images/DSCN4074.jpg/Files/images/DSCN4075.jpg Директор КПНЗ «Обласний центр НТТУМ» Цалко А. В. привітав учасників з початком семінару та висловив шанування педагогам, які наполегливо працюють і запалюють творчі іскорки у вихованців.

В ході семінарських занять учасники вдосконалювали фахову майстерність, ознайомлювались з новинками у виготовленні паперових виробів, оволодівали мистецькими секретами.

З великою вдячністю, емоційним задоволенням та творчою насолодою працювали всі в творчій майстерні керівника гуртка Центру творчості дітей і молоді м. Житомира - Паламарчук Тетяни Олександрівни, яка провела майстер-клас на тему: «Тематична листівка з елементами «шейкер».

Під час творчого заняття всі присутні на чолі керівника гуртка Коростенського центру ознайомились з особливостями роботи плетіння з газетних трубочок, та власноруч спробували плести .

Підводячи підсумки роботи керівники гуртків обмінювалися досвідом роботи, висловлювали побажання, що така форма роботи потрібна , бо вона не тільки збагачує знання, а й дає заряд бадьорості, впевненості в необхідності і важливості роботи керівника гуртка.

Як підсумок семінару – чудовий настрій й позитивні емоції!

Надія ІЛЬЧУК, керівник гуртка ЦНТТУМ
Кiлькiсть переглядiв: 359

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.