VII Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Т. Шевченка

6 жовтня 2016 року у м. Івано-Франківську відбудуться урочистості з нагоди початку VII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Т. Шевченка.

Проведення Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Т. Шевченка має сприяти піднесенню престижу української мови і літератури у молодого покоління, підвищенню рівня загальної мовної культури, вихованню в його учасників почуття гордості за свій народ, любові до рідного краю, вшанування Великого Кобзаря, поета світового рівня – Тараса Григоровича Шевченка.

МОН радить 6 жовтня 2016 року провести відкриття конкурсу у всіх навчальних закладах України.

Завдання для І етапу конкурсу готуються навчальними закладами, для ІІ та ІІІ етапів – ІППО.

Творчі роботи можуть передбачати теми, пов’язані, зокрема, з культурою, мораллю, духовними цінностями українського народу, які сприяють об’єднанню націй, формують почуття патріотизму, оптимізму й віри в щасливе майбуття Української держави, про яку мріяв і писав у своїх творах Шевченко.

Переможці конкурсу за результатами кожного його етапу, крім фінального, визначаються в кількості 30% від загальної кількості учасників відповідного етапу змагань.

Олена ОГОРОДНИК, методист ІМЦ
Кiлькiсть переглядiв: 322

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.