“А біль Чорнобиля з роками не зникає”

Незнання навколишнього світу, його особливостей призводить до великих екологічних катастроф. Страшним лихом для українського народу стала аварія на Чорно¬бильській АЕС, яка сталася 26 квітня 1986 року.

Протягом квітня у НВК було заплановано і проведено ряд заходів до 29-річниці Чорнобильської катастрофи: лінійка –реквієм «А біль Чорнобиля з роками не зникає», тематичне інформування «Чорнобиль-біль кожного»(7-11 кл.), «Значення чистої питної води в житті людини» (гуртківці – учням 2-6 класів). У гімназійній бібліотеці працювала книжкова виставка «Чорнобиль не дає спокою й донині». Класні керівники провели виховні години на тему «Чорнобиль не повинен повторитися», уроки пам‘яті « Біль Чорнобиля».
У рекреаціїї школи гімназисти мали можливість ознайомитись із фотовиставкою «Чорнобиль: вчора, сьогодні, завтра».

/Files/images/DSCN7000.JPG/Files/images/DSCN7005.JPG Також відбулася зустріч з ліквідатором наслідків аварії на чорнобильській АЕС, головою міськрайонного громадського об‘єднання «Спілка Чорнобиль» Співаком Ярославом Михайловичем, який розповів гімназистам про страшні події 1986 року та їх наслідки.

Час невпинно йде вперед. Віддаляється чорна дата Чорнобиля, про яку з болем і сльозами згадуємо нині. І хочеться, щоб більше ніколи і ніде у світі не повторилося подібне лихо.

Вікторія ЛОМОВА, заступник директора з виховної роботи НВК
Кiлькiсть переглядiв: 441

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.