Іграшки-пазли: від історії виникнення до сучасності…



02 квітня 2015р. в СШ № 4 відбувся майстер-клас вчителя технічної праці Харченка Ігоря Васильовича в рамках спільного проекту ІМЦ та ММО вчителів технічної праці «Розробка варіативних модулів для учнів 5-6 класів «Виготовлення дерев'яної іграшки». Вчителі трудового навчання (технічна праця) міста мали змогу оволодіти теоретичними відомостями виготовлення дерев'яної іграшки-пазл, історією її виникнення та популярністю застосування в ігровій діяльності дітей різного віку в сучасні дні. Гостем майстер-класу був народний майстер м. Новограда-Волинського Олександр Чернишов, який займається виготовленням дерев'яних іграшок-пазлів на професійному рівні.

/Files/images/IMG_3636.JPG/Files/images/IMG_3652.JPG За допомогою спеціального електричного обладнання учасники майстер-класу мали змогу спробувати виготовити нескладні іграшки-пазли власноруч.
В умовах столярної майстерні СШ №4, Ігор Васильович продемонстрував можливості виготовлення іграшки-пазл за допомогою ручного приладдя та пристосувань з метою впровадження виготовлення даної іграшки під час вивчення варіативного модуля «Виготовлення дерев'яних іграшок» у 5-6 класах.

Надія БУЧИНСЬКА, методист ІМЦ
Кiлькiсть переглядiв: 319

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.