Для майбутніх абітурієнтів: Польща виділить 500 додаткових стипендій для студентів з сімей українських військовослужбовців та мешканців Донбасу

Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Прем’єр-міністром Республіки Польща Евою Копач, яка перебуває зі своїм першим робочим візитом в Україні.

Візит польського прем’єра присвячений поглибленню двосторонніх економічних стосунків між урядами України та Польщі, а також нарощуванню взаємовигідної торгівлі між двома країнами.

Під час зустрічі сторони обговорили поточний стан україно-польських стосунків, координацію дій щодо поглиблення європейської інтеграції України та забезпечення фінансової допомоги Україні з боку Європейського Союзу, зокрема Третього пакету макрофінансової допомоги ЄС. Про це повідомляє офіційний вебсайт Президента України.

Президент України подякував Прем’єр-міністру Польщі за гуманітарну допомогу, яка надається Польщею.
Окремо Ева Копач повідомила про рішення польського Уряду надати Україні кредитну допомогу у розмірі 100 млн євро, яка може використовуватись Україною на проекти щодо відновлення Донбасу та на заходи щодо підтримки реформ.

Крім того, Прем’єр-міністр повідомила про рішення польської сторони виділити 500 додаткових стипендій для студентів з сімей українських військовослужбовців та мешканців Донбасу для навчання в освітніх закладах Польщі.

Голова Ради міністрів Республіки Польща запросила Президента України взяти участь в урочистостях з нагоди вшанування 70-ї річниці звільнення концтабору «Аушвіц».

Кiлькiсть переглядiв: 366

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.