Новоград-Волинський: Нові перемоги творчих дітей

З метою створення умов для реалізації здібностей творчо обдарованої учнівської молоді та подальшого розвитку творчої активності учнів у відродженні народних ремесел, традицій та обрядів у жовтні 2014 року на базі комунального позашкільного навчального закладу «Житомирський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Житомирської обласної ради відбулися обласні виставки-конкурси «Паперовий світ» та «Поліські візерунки».

У виставці-конкурсі «Паперовий світ» взяли участь 26 делегацій з 19 районів та 5 міст області в складі 177 вихованців позашкільних закладів області, а у виставці-конкурсі «Поліські візерунки» - 27 делегацій з 20 районів та 4 міст області (174 учасників).

/Files/images/SS851990.JPG/Files/images/дитина.jpg Конкурсні роботи новоград-волинців у виставці «Паперовий світ» були представлені у 7 номінаціях: витинанки, аплікації, вітальні листівки, оригамі, підвісні конструкції

( кусудами), паперопластика та пап’є-маше.

Абсолютну перемогу здобула вихованка ЦНТТУМу Гришечкіна Аліна (номінація «Підвісні конструкції»), ІІ місце отримала учениця ЗОШ №10 Лавренюк Ірина (номінація «Аплікація»).

Конкурсні роботи у виставці «Поліські візерунки» були представлені в напрямках: вишивка (картини); вироби з тканини, шкіри, штучні квіти; іграшка (м’яка іграшка); в’язання (в’язання гачком).

Успішною виявилась участь наших дітей і у цьому заході: І місце в секції "Картини", отримала учениця ЗОШ №10 Овдійчук Марина, ІІ місце в секції "Штучні квіти" – вихованка ЦНТТУМ Поліщук Анастасія, диплом «За втілення патріотичних поглядів у роботі» в секції "Вироби з тканини, ткацтво" отримала вихованка ПДМ Салко Христина.

Інформаційно-методичний центр управління освіти і науки щиро вітає переможців обласних конкурсів і висловлює подяку керівникам гуртків ЦНТТУМу Ільчук Н.М. та Свиденюк Г.Л., ЗОШ №10 Лавренюк О.П. та Запаловській Т.В., ПДМ Желєзновій О.К. за якісну підготовку творчих робіт.

Тетяна БАЛАУШКО, методист ІМЦ

Кiлькiсть переглядiв: 582

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.