Творчість, як фахова майстерність практичного психолога

Творчість – невід'ємна частина повноцінного життя кожної людини, і саме творчі сили рухають людей вперед, даючи можливість приймати нестандартні рішення та робити вчинки, не схожі на вчинки інших. Працює механізм творчості чи ні – можна говорити лише за результатами його роботи. Якщо людина самостійна, якщо відчуває необхідність нового рішення і здатна його знайти, вона, безумовно, творча.

Педагоги – люди творчі. Інакше просто не може бути, адже тільки творчі люди можуть запалити в душах дітей той незгасаючий вогник, який осяює шлях до вершин знань, майстерності, успіхів і досягнень.

/Files/images/Изображение 0111.jpgТворчість – це незабутні миттєвості життя. Саме такі незабутні миттєвості подарувала практичним психологам та соціальним педагогам міста колега, практичний психолог дошкільного навчального закладу №2 «Калинка» Оксана Анатоліївна Сусловець.

Психолого-педагогічний тренінг «Творчість як фахова майстерність практичного психолога» пройшов на базі закладу 25 квітня в теплій, затишній атмосфері дитячого садочка.

/Files/images/Изображение 0081.jpgОксана Анатоліївна виступила вмілим модератором, вдало підібрала інформаційні повідомлення, притчі, тренінгові вправи.

Заняття, активними учасниками якого були психологи та соціальні педагоги, водночас знайомило присутніх із формами і методами роботи, які можна використати в практичній роботі з дітьми та несло в собі серйозне інтелектуальне навантаження. І молоді, і досвідчені психологи, з цікавістю і завзяттям виконували тренінгові вправи, демонструючи креативність, нестандартність підходів та рішень, винахідливість та гострий розум.

Аналізуючи проведення семінару, колеги відмітили високий рівень організації заходу, нестандартний підхід до проведення, динамічність, невимушеність, дуже сприятливу психологічну атмосферу в закладі, творчість та згуртованість працівників установи.

Тож побажаємо колективу ДНЗ №2 успіхів, творчості та наснаги!

Заступник завідувача ІМЦ С.В.Філанчук
Кiлькiсть переглядiв: 394

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.