Акція добра та милосердя

Не говори про доброту, коли ти сам нею не сяєш,

Коли у радощах витаєш, забувши про чужу біду…

Людське життя… Неповторне і звичне, радісне і сумне, сповнене глибоких переживань, солодке, як мед, і гірке, як полин…

Несподівано ввірвалося в нашу шкільну родину лихо. Страшна хвороба прикувала до ліжка одну з кращих учениць 4-В класу Валерію Науменко. Вже півроку бореться з тяжкою недугою ця сильна і мужня дівчинка. Завжди поруч матуся, заклопотані тато, бабуся, рідні.

Але є моменти в житті людини, коли без сторонньої допомоги важко справитись як конкретній людині, так і сім’ї. Та не залишилися осторонь батьки друзів-однокласників та учнів нашої школи. Людям з давніх-давен відома свята істина – допомогти ближньому. Що може бути простішим і чистішим від такого бажання. Благодійність, доброчинність притаманна людям великої і досконалої душі – даємо, тому, що нам дано.

Я рада, що в нашому місті є багато таких людей – небайдужих, милосердних, які не стоять осторонь чужої біди. В нашій четвертій школі за 2011-2012 н.р. на лікування дівчинки було зібрано близько 20 тисяч грн. Учні 5-А класу в січні провели акцію «Медовий пряник». Та цього виявилося недостатньо. Тому адміністрація школи звернулася за допомогою до керівників дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів. У березні 2012 року було проведено акцію «Подай руку допомоги!» Волонтери нашої школи звернулися до учнів всіх шкіл долучитися до збору коштів на лікування дівчинки. Участь в акції взяли колективи гімназії, шкіл № 2,3,5,6,7,8,9,10, ДНЗ № 6,5, студенти та викладачі Новоград-Волинського медичного коледжу, жителі провулку Котовського та вулиці Маяковського. На лікування Валерії було зібрано і перераховано близько 20 тисячі гривень.

Хочемо виразити слова щирої подяки всім, хто долучився до доброї справи. Ваша підтримка допомагає дівчинці та її батькам відчувати, що вони не на самоті зі своїм горем. Родина Валерії матиме змогу на придбання необхідних ліків. Щиро дякуємо вам за розуміння, підтримку, благодійність, доброту, турботу, милосердя. Бажаємо, щоб ваша діяльність відгукувалась у людських серцях теплом та вдячністю. Зичимо всім вам міцного здоров’я.

Заступник директора з виховної роботи СШ №4 Кубашевич О.А.

Кiлькiсть переглядiв: 377

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.