Спортивне свято "До Євро готуються всі: і діти в садочку і їх татусі" в ДНЗ №4 "Сонечко"

Найдорогоцінніший дар, який людина отримує від природи, - здоров’я. Недаремно в народі говорять: «Здоровому все здорово». Цю просту і розумну істину добре знають педагоги дошкільного навчального закладу №4 «Сонечко». Вони привчають дітей з раннього віку вести активний і здоровий спосіб життя, гартуватись, займатися фізкультурою і спортом, дотримуватись правил особистої гігієни.

Тематичні заняття, тижні ОБЖД, спортивні розваги та свята проводяться з дітьми протягом року. Діти особливо сприйнятливі до переконань, позитивної поведінки батька, матері, устрою життя сім’ї. Саме для формування батьками системи фізичного виховання дітей у своїй сім’ї в дошкільному закладі проводиться певна робота. Це – бесіди з батьками, «круглі столи», батьківські збори, дні батьківського самоврядування, спільні розваги та свята.

/Files/images/IMG_0095.jpgНебайдужі педагоги і вихованці і до спортивного життя рідної Батьківщини.

Скоро в Україні свято

Гостей приїде до нас багато.

Ми про Євро-2012 знаємо

І за українських футболістів вболіваємо.

Такими словами юні спортсмени розпочали спортивне свято «До Євро-2012 готуються всі: і діти в садочку, і їх татусі».

/Files/images/IMG_0086.jpgВ залі панувала весела, радісна атмосфера. Спортивний азарт переповнював учасників свята і вболівальників. Вправно проводили м’яч між кеглями татусі. Впевнено стояли на воротах юні воротарі, яким татка забивали пенальті. А скільки радості було у дітей, коли тата змагалися набивання м’яча ногою! На свято також завітали і гості з Англії. Красивими вправами із «султанчиками» підтримували спортсменів вихованки гуртка аеробіки. Закінчилось свято врученням нагород.

Проведення такого дозвілля та відпочинку – не лише принциповий засіб виховання дитини, а й засіб зміцнення здоров’я сім’ї.

Л.О.Башинська, завідуюча ДНЗ №4

Кiлькiсть переглядiв: 552

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.