НОВИНИ ЗОШ №3

НОВИНИ ЗОШЗ

• За повідомленням активіс­тів загальноосвітньої школи № 3, у закладі цікаво проходив тиждень права з метою поглиблення знань Конвенції ООН про права дитини, попередження злочинів, володін­ня правовими знаннями. У виховних годинах брали участь студенти економіко-гуманітарного коледжу. Учні початкової ланки у доступній формі з використанням картинок улюбленого мультфільму «Маша і Ведмідь» ознайомилися заправами та обов'язками дітей.

• Учнів 5-11 класів цієї ж шко­ли-екзаменували на спритність і силу три богатирі під час прове­дення спортивних змагань «Бога­тирські ігри». Атмосфера дружби, взаємоповаги, товариськості, за­доволення переповнювала спортивну залу. В рамках проведення заходів з техніки безпеки диспет­чер РЕМи провів для школярів бесіду з електробезпеки з метою запобігання травматизму і по­дарував школі інформаційний стенд.

• У рамках місячника оборон­но-масової роботи учні третьої школи під керівництвом педагогів цікаво провели «Козацькі забави», взяли участь у конкурсах, проде­монстрували знання з історії козацтва, завзято виконали козацькі пісні, спробували смачний куліш та узвар. Все це принесло задоволення не тільки дітям, а й батькам. Отож, шко­лярі третьої школи вдало поєдну­ють навчання та дозвілля.

Кiлькiсть переглядiв: 431

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.