Запрошуємо на круглий стіл "Волонтерство як засіб відстоювання суспільних інтересів місцевих громад"

При підтримці Громадської рада при міському голові 5 вересня у м.Новоград-Волинському Житомирської області відбудеться круглий стіл на тему: «Волонтерство як засіб відстоювання суспільних інтересів місцевих громад». Організатором заходу є Житомирський обласний центр молодіжних ініціатив. На захід запрошуються представники громадських організацій, благодійних фондів, ЗМІ, представники влади, що займаються благоустроєм міста, волонтери, органи самоорганізації населення. На круглому столі обговорюватиметься питання залучення волонтерів для вирішення нагальних соціально-економічних проблем міста. Однією із таких проблем є проблема працевлаштування людей з обмеженими можливостями, адже близько 100 осіб щороку, що закінчують середню школу, мають ті чи інші значні проблеми зі здоров'ям, в тому числі і інвалідність. Такій категорії молодих людей вкрай необхідна підтримка органів місцевої влади щодо сприяння подальшого навчання в отриманні професійних навичок та гарантованого працевлаштування на підприємствах та організаціях міста та району. На заході планується обговорення цієї проблеми, а також інших важливих проблем міста, зокрема в аспекті залучення ініціативної молоді до їх вирішення.

Житомирський обласний центр молодіжних ініціатив закликає усіх небайдужих приєднатися стати одним із учасників інформаційної молодіжної волонтерської міжрегіональної мережі. Ми певні, що спільними зусиллями зможемо вирішити багато проблем нашої громади.

Якщо Ви потребуєте консультації з приводу вирішення тієї чи іншої соціально-економічної проблеми Вашого регіону, Ви можете звернутися до нас із письмовим описом проблеми за посиланням: http://dzvin.in.ua/faq

З нашим досвідом з розвитку волонтерства в Україні, волонтерськими заходами партнерських ГО, методичними рекомендаціями стосовно організації волонтерської діяльності Ви можете ознайомитися на сайтах: dzvin.in.ua; cisc.org.ua; zhocmi.org.ua та в соціальних мережах, приєднавшись до наших груп «ДЗВІН» (Демократичне забезпечення важливих інтересів народу):

За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном:

096 51 41 542 – Сніжана, координатор проекту з розвитку волонтерства;

(04141) 5-50-72 – Павло Ліневич, голова Громадської ради при міському голові Новограда-Волинського.

Листи можна надіслати за електронною адресою: cisc2010@ukr.net, pavel@linevich.com

Інформацію про проект ви може узяти на сайтах:

http://www.odnoklassniki.ru/#/organzovut

https://www.facebook.com/?ref=logo#!/groups/307116892658493/

http://vk.com/friends#/club34072972

Круглий стіл відбудеться ми чекаємо вас 5 вересня у Молодіжному Центрі за адресою: вул. Шевченка, 5/1

Кiлькiсть переглядiв: 244

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.