Нагородами Національної Академії педагогічних наук України відзначено представників міста Новограда-Волинського

/Files/images/Нац академія пед наук 1.jpg

Головним завданням міського інформаційно-методичного центру у Новограді-Волинському є науково-методичне забезпечення навчально-виховного процесу, організація та удосконалення відповідної фахової кваліфікації працівників навчальних закладів, забезпечення професійною інформацією, виявлення, вивчення та розповсюдження передового управлінського та педагогічного досвіду, допомога в розробці та проведенні експертизи інноваційних програм, методик, навчальних планів. Серед значних науково-методичних /Files/images/photo.JPGзаходів, які було організовано та проведено ІМЦ за останній рік, важливим етапом став Всеукраїнський педагогічний фестиваль «Мій особистісно зорієнтований урок». Й це вже другий Всеукраїнський педагогічний фестиваль, який проводився у нашому місті. Фестиваль став значною подією у житті освітян не тільки нашого міста - у його роботі взяли участь представники з 16 областей України, міста Києва, представники Росії (м.Москва, Волгоград, Єкатеринбург), Молдови (з міста Кишинева). Безумовно, фестиваль стає професійною візитивкою педагогів нашого міста.
За створення сприятливих умов для творчого розвитку вчителів міста Новограда-Волинського, апробацію і популяризацію ідей особистісно зорієнтованого навчання, організацію і проведення Всеукраїнського фестивалю педагогічних ідей «Мій особистісно зорієнтований урок» колектив інформаційно-методичного центру управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради нагороджено Подякою Національної Академії педагогічних наук України. Міський ІМЦ не вперше відзначається Національною академію педнаук та є одним із лідерів серед подібних методичних підрозділів Житомирської області.

Почесними грамотами Національної академії педагогічних наук за високі досягнення в організації навчально-виховного процесу, вагомий внесок у розвиток педагогічної науки і освіти, впровадження технології особистісно зорієнтованого навчання, організацію і проведення Всеукраїнського Фестивалю педагогічних ідей «Мій особистісно зорієнтований урок» нагороджено:

* Загривого Володимира Івановича, міського голову міста Новограда-Волинського, кандидата педагогічних наук, співголову оргкомітету фестивалю;

* Ільяхову Ольгу Володимирівну, начальника управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради;

* Ліневича Павла Казимировича, завідувача інформаційно-методичного центру управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради, керівника-координатора творчої групи вчителів-словесників міста Новограда-Волинського, які впроваджують ОЗОН.
Високі відзнаки Національної АПН підписав Президент Національної Академії педагогічних наук України В.Г.Кремень.

Відділ інформації та зв’язків з громадськістю міської ради
Кiлькiсть переглядiв: 524

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.