Участь у регіональній науково-практичній інтернет-конференції

25 червня 2020 року відбулася регіональна науково-практична інтернет-конференція «Інклюзивний простір: виклики сьогодення». Організатори: Управління освіти і науки ЖОДА, Житомирський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти ЖОР, обласний ресурсний центр підтримки інклюзивної освіти. Директор міського інклюзивно-ресурсного центру Н.П.Борис та всі фахівців ІРЦ, а саме, С.Ю. Гонік, Л.В.Васільєва, О.В.Монжиєвська, В.М.Ридецька та О.В.Степанова, прийняли участь у роботі та представили наукові тези доповідей, які за результатами конференції видані в електронному збірнику матеріалів, яким можуть скористатися у роботі педагогічні працівники освітніх закладів, інклюзивно-ресурсних центрів, батьки. В рамках конференції працювало 4 тематичних секції. Приємно відзначити що поряд зі знаними науковцями, Н.П.Борис, С.Ю. Гонік, Л.В.Васільєва, та О.В.Монжиєвська теж виступили спікерами на конференції, де поділилися досвідом щодо реалізації ефективних методів здійснення корекційно-розвиткової роботи, психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами, взаємодії з батьками, педагогічними працівниками, а також особливостями власної професійної компетенції.

Дякуємо завідувачці обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти О.С.Голентовській і ввіреному їй креативному колективу, за створення доброзичливої мотивуючої та натхненної атмосфери для взаємодії та подальшої співпраці у розбудові інклюзивного освітнього середовища в нашій державі та регіоні.

Наша участь – це бажання вчитися, реалізовуватися і вдосконалюватися, адже все, що відбувається в суспільстві, цілком і повністю залежить від кожного з нас.

Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр»

Новоград-Волинської міської ради

Кiлькiсть переглядiв: 524

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.