Участь в онлайн семінарі для вчителів-дефектологів ІРЦ

20 травня 2020 року вчитель-дефектолог КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Новоград-Волинської міської ради Олена Монжиєвська взяла участь в обласному он-лайн семінарі для вчителів-дефектологів ІРЦ, який пройшов в режимі відеоконференції на освітній платформі KlasnaOcinka. на базі КЗ «Житомирський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» ЖОР.

Організатор семінару - методист регіонального центру підтримки інклюзивної освіти Олена Губар, професійно та компетентно поінформувала учасників про організаційні засади діяльності вчителя-дефектолога ІРЦ після припинення карантину та відновлення роботи інклюзивно-ресурсниих центрів.

Досвідом роботи поділились вчителі-дефектологи третього інклюзивно-ресурсного центру м. Житомира та ІРЦ м. Любар. Нажаль, виниклі технічні проблеми завадили поділитися досвідом роботи вчителю-дефектологу вищої категорії Новоград-Волинського ІРЦ Олені Монжиєвській. Сподіваємось, на наступному он-лайн семінарі ніщо не завадить запрезентувати неоціненний досвід фахівцю нашого ІРЦ.

Корисно та ефективно проведений час розвив професійну компетентність і налаштував на роботу в новому форматі вчителів-дефектологів ІРЦ Житомирської області.

КУ «Інклюзивно-ресурсний центр»

Новоград-Волинської міської ради

Кiлькiсть переглядiв: 452

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.