ММО учителів географії

8 травня 2020 року відбулася онлайн-нарада учителів географії ЗЗСО міста. Головне питання дистанційної наради – досвід організації дистанційного навчання учнів, зокрема, використання платформ та сервісів для дистанційного навчання, налагодження зворотного зв’язку, створення тестів, які розміщені на платформах «Google Форма», «На урок», «Всеосвіта», оцінювання навчальних досягнень школярів.

Педагоги спілкувалися як з позицій вчителів так і з позицій батьків, адже не всі учні мають рівні умови для навчання, діти перевантажені та багато часу проводять за комп’ютерами. У цілому вчителі із розумінням відносяться до викликів часу та значну увагу приділяють питанням самоосвіти.

Методист ІМЦ Бондарчук С.А. ознайомила учасників відеоконференції з останніми документами МОН та УОН Новоград-Волинської міської ради про продовження карантину та організацію освітнього процесу в ЗЗСО під час карантину. Голова ММО учителів географії Васянович Ж.М. запропонувала присутнім узагальнювати власний досвід роботи для подальшої співпраці, обміну досвідом, проведення майстер класів.

Світлана Бондарчук, методист ІМЦ

Кiлькiсть переглядiв: 553

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.