Онлайн-нарада учителів історії та правознавства

27 квітня 2020 року за ініціативи інформаційно-методичного центру управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради, голови ММО учителів історії та правознавства Андрійчук О.Л. при підтримці заступника начальника управління освіти і науки Гончарук Т.В. з метою обміну досвідом роботи учителів історії та правознавства в умовах карантину організована нарада для педагогів у режимі відеоконференції.

Гончарук Т.В. ознайомила учасників з наказом УОН Новоград-Волинської міської ради від 17.04.2020 року № 131 «Про завершення 2019-2020 н.р.» та з результатами соціологічного опитування батьків, учнів щодо дистанційного навчання. Учителі історії та правознавства активно долучилися до розмови, адже під час дистанційного навчання виникло багато питань та проблем, зокрема, недостатня технічна забезпеченість учасників освітнього процесу, налагодження зворотного зв'язку з учнями, освоєння нових онлайн-ресурсів, які б стимулювали активність учнів та допомагали б їм отримати знання.В цілому педагоги обмінялися власним досвідом організації дистанційного навчання, інформацією про онлайн-ресурси, рекомендовані адміністрацією школи.

Голова ММО Андрійчук О.Л. акцентувала увагу учасників відеоконференції на питаннях самоосвіти та напрямках онлайн-освіти на освітній платформі EdEra.

Методист ІМЦ Бондарчук С.А. поінформувала педагогів про можливість участі у вебінарах, онлайн-курсах, ініційованих освітніми та громадськими проєктами «На урок», «Всеосвіта», «Prometheus»; повідомила про корисні посилання щодо використання освітніх платформ та сервісів в умовах дистанційного навчання, розміщених на сайті інформаційно-методичного центру управління освіти і науки.

Світлана Бондарчук, методист ІМЦ
Кiлькiсть переглядiв: 524

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.