Колегія управління освіти і науки 05.03.2020 року

05.03.2020 в приміщенні ІМЦ відбулася колегія управління освіти і науки.

Згідно плану колегії розглянуто питання стану надання в 2019-2020 навчальному році психолого-педагогічних та корекційно-розвиткових послуг дітям з особливими освітніми потребами, які навчаються у закладах дошкільної, загальної середньої та професійної освіти Новоград-Волинської міської ОТГ. За результатами доповіді Борис Н.П., директора КУ «ІРЦ» міської ради, колегія визначила основні напрями роботи щодо залучення фахівців (вчителів-логопедів, вчителів-дефектологів, вчителів-реабілітологів) для надання послуг дітям з ООП.

Окрім того, в ході колегії обговорено питання організації роботи у закладах освіти щодо курсової перепідготовки педагогічних працівників. Лінчук В.К., методист ІМЦ проаналізувала нормативно-правову базу щодо організації курсів підвищення кваліфікації та ознайомила з детальним планом їх проходження у кожному закладі освіти.

Актуальність питань, що розглядалися викликала жваву дискусію та розширила перелік та змістовність прийнятих рішень колегії управління освіти і науки, з якими можна ознайомитися на сайті.

Кiлькiсть переглядiв: 470

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.