Вчителі початкових класів м. Новограда-Волинського успішно готуються до атестації

Вчителі початкових класів м. Новограда-Волинського успішно готуються до атестації

27.02.2020 року в рамках «Атестація-2020» учителів початкових класів Карасюк В.М., Герасимчук І.Л. на базі Ліцею №4 відбувся майстер-клас з теми «Таємниці ейдетики. Впровадження ейдетичних технологій в навчальний процес НУШ» та відкритий урок з в 2 класі з теми «Весна».

Під час проведення майстер-класу Герасимчук І.Л. зупинилась на важливості впровадження нових освітніх технологій в роботу початкової школи та розкрила основні методи навчання технології «Ейдетики» (метод зачіпок, піктограм, кінестетичної пам’яті, складання розповіді,географічних зображень, моделювання тощо).

Карасюк В.М. під час уроку з предмету «Я досліджую світ» запросила своїх учнів в чарівний світ «Весни», налаштувала на ефективну та результативну роботу шляхом впровадження інноваційних технологій навчання та подорожі на кіностудію, під час якої школярі відчули себе екскурсоводами, синоптиками, дослідниками, артистами, художниками.

Присутні учителі початкових класів міста відзначили, що створене сучасне освітнє середовище в навчальних кабінетах учителями Карасюк В.М., Герасимчук І.Л., батьками та учнями їх класів, висока професійна майстерність дає змогу колегам працювати творчо, створювати ситуацію успіху для своїх вихованців, викликає бажання у дітей успішно навчатись, спілкуватись, дружити, підніматись сходинками НУШ в наступний клас.

Методист ІМЦ Лінчук В.К.

Кiлькiсть переглядiв: 524

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.