Повернутися до звичайного режиму

Участь у Х Форумі від Dinternal Education

Участь у Х Форумі від DinternalEducation

Учителі англійської мови Ліцею №1 імені Лесі Українки міста Новограда-Волинського Савчук Т.А., Андрійчук Л.М., Кононенко Г.Д., Челядіна Ю.С. взяли участь в Х ювілейному Форумі для фахівців з англійської мови, який відбувся 13 лютого 2020 року в Житомирській політехніці за участі Міжнародного освітньо-методичного центру Dinternal Education.

Методисти центру ознайомили учасників Форуму з перевагами створення автентичного освітнього середовища у класі як єдиного дієвого шляху співпраці з новою генерацією старшокласників.

Учасники Форуму мали змогу перейняти досвід створення та виконання автентичних завдань від тренерів із міжнародною сертифікацією, а також отримали поради щодо ефективної підготовки старшокласників до ЗНО та ДПА з англійської мови.

Учителі кафедри іноземних мов Ліцею №1 імені Лесі Українки вже упродовж 14 років співпрацюють із видавництвом Pearson Education (Longman), впроваджуючи на уроках англійської мови систему роботи з підручниками Focus, Wider World та Islands, які зарекомендували себе як одні з найкращих посібників не лише в Україні, а і в Європі.

Олена Огородник, методист ІМЦ

Кiлькiсть переглядiв: 432

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.