День української писемності і мови в Ліцеї №1

День української писемностіі мови в Ліцеї №1

Найрізноманітніші заходи з нагоди Дня писемності тривали упродовж тижня в Ліцеї № 1 імені Лесі Українки. Цього року програма була, як завжди, досить насиченою. Учні мали змогу поринути у багатющий світ краси української мови, вшанувати пам'ять видатних діячів нашого народу, завдяки яким вона сьогодні у нас є.

Учителі-філологи підготували і провели багато цікавих заходів: відеовікторину «Від Нестора Літописця до сьогодення» (Мальцева В.Ф.), рекламний відеолекторій «Кожному миле його слово рідне» (Лавринович Ю.С.), усний журнал «З історії виникнення української писемності та мови» (Букша Т.Д.), диспут «Хто ми? Чому ми тут, на цій землі?» (Пилипенко К.І.), усний журнал «Єдиний скарб у тебе – рідна мова…» (Лисюк Ю.В.).

П’ятикласники створили «Намисто для мови» (Чумак О.В., Букша Т.Д.), а учні 10-А класу – незвичайні меми, у яких використали вислови відомих українських письменників.

І за доброю традицією старшокласники та вчителі приєдналися до написання Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності.

«Цікаво! Корисно! Креативно!» – так оцінили заходи до Дня писемності учні Ліцею № 1 імені Лесі Українки.


Кiлькiсть переглядiв: 405

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.