Повернутися до звичайного режиму

Загадковий Всесвіт

У рамках атестації – 2020 відповідно до плану роботи інформаційно-методичного центру управління освіти і науки 05.11.2019 року на базі ЗОШ № 6 відбулась методична естафета «Від компетентного учителя до компетентного учня», на яку запросила молодих та малодосвідчених учителів початкових класів міста учитель І кваліфікаційної категорії Пшенишна Л.М., учні та батьки 2-Б класу.

Гостей приємно вразило оновлене освітнє середовище школи та класу. Це свідчить про тісну співпрацю адміністрації школи, педагога та батьків.

Людмила Миколаївна та її учні презентували присутнім проєкт з теми «Загадковий Всесвіт», для підготовки якого здійснили уявні подорожі на планети, прочитали разом з батьками сторінки довідкової літератури, здійснили екскурсію в музей космонавтики ім. С. Корольова в м. Житомир, «побували» на ракеті, виготовленій власними руками, в космосі, організували виставку малюнків про комети та планети, умовно «відкрили» нову планету під іменем «Щастя».

Педагогіка партнерства – один із напрямків реформування освітньої галузі. Присутні відмітили, що Пшенишна Л.М. використовує такі форми організації освітньої діяльності учнів, які відповідають вимогам Нової української школи та створюють передумови для успішного навчання школярів.

Валентина Лінчук, методист ІМЦ

Кiлькiсть переглядiв: 360

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.