Тренінг-практикум «Світ закритими очима!?»

Тренінг-практикум «Світ закритими очима!?»

26 жовтня 2019 року на базі комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Новоград-Волинської міської ради в рамках роботи ресурс-студії «Майстерня успіху» для батьків, що виховують дітей з особливими освітніми потребами, відбувся тренінг-практикум «Світ закритими очима!?», який благодійно провела практичний психолог, коуч та бізнес-тренер Оксана Круковська.

З моменту як учасники переступили поріг закладу, кожному на очі накладалися спеціальні пов’язки, і до самого завершення тренінгу, вони візуально не бачили один одного, зберігалася конфіденційність і анонімність. Усі практичні вправи, спілкування, навіть перерва на брейк-каву відбувалися з пов’язками на очах.

Всі, хто приймав участь у тренінгу-практикумі, а це майже 30 батьків, мали змогу актуалізувати особистісні проблемні аспекти, прожити та вивільнити заблоковані емоції, пропрацювати образи, поповнити внутрішні ресурси, знайти в собі сильні сторони. Завдяки майстерності тренера, теплій та довірливій атмосфері, щирому відкритому міжособистісному спілкуванню, кожен учасник був почутий, отримав підтримку, зміг поділитися власним досвідом, надати дружню пораду тому, хто її потребував. Тренінг тривав понад 4 години, фахівці ІРЦ працювали в ролі асистентів, які допомагали учасникам орієнтуватися в просторі, інше.

Щиро дякуємо місцевому практичному психологу, коучу та бізнес-тренеру Оксані Круковській за небайдужість до доль батьків, які виховують дітей з особливостями, за безкоштовно проведений тренінг-практикум «Світ закритими очима!?», співпрацю з міським інклюзивно-ресурсним центром. Дякуємо фізичній особі-підприємцю Повальчуку Руслану за надану благодійну допомогу до забезпечення брейк-кави. Дякуємо батькам, які відгукнулися на нашу пропозицію і незважаючи на вихідний день, присвятили його саме участі у тренінгу-практикумі. Дякуємо керівникам закладів освіти за сприяння в інформуванні батьків щодо проведення заходу.

Практичний психолог

КУ «Інклюзивно-ресурсний центр»

Новоград-Волинської міської ради

Лілія Васільєва

Кiлькiсть переглядiв: 423

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.