Повернутися до звичайного режиму

Стартував Х Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Стартував Х Міжнародний мовно-літературний конкурс

учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

На виконання Указу Президента України від 30 вересня 2010 року № 928 «Про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка», листа Міністерства освіти і науки України від 30.09.2019 № 1/9-615 повідомляємо, що у 2019/2020 навчальному році відбудеться Х Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Згідно з Положенням про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 1 червня 2011 року № 571, конкурс проводиться для учнів 5–11 класів закладів загальної середньої освіти в чотири етапи (від жовтня до березня), для учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти, студентів закладів фахової передвищої освіти, закладів вищої освіти – у три етапи (від листопада до березня).

Урочистості з нагоди початку Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка відбулися 10 жовтня 2019 року в м. Житомирі.

Кiлькiсть переглядiв: 436

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.