Серпневі стартапи освітян

Серпневі стартапи освітян

Традиційно новий навчальний рік розпочався серпневими зустрічами педагогічних працівників, які підводять підсумки роботи попереднього навчального року, першого року впровадження Нової української школи, окреслюють досягнення та проблеми, що турбують педагогічних працівників та керівників закладів освіти в умовах реформування освітньої галузі, визначають стратегічні пріоритети розвитку, шляхи їх реалізації, скеровують педагогічну спільноту до реалізації ціннісних пріоритетів особистості.

Так, 19-23 серпня 2019 року педагоги Новограда-Волинського взяли участь у різнопланових організаційно-методичних стартапах з підготовки до нового 2019-2020 навчального року.

Під час стартапів відбулася низка дискусій, презентацій, виставок, тренінгів, квестів, коучингів, що були присвячені старту НУШ, компетентностям для життя у ХХІ-му столітті, розвитку інклюзивної освіти, підвищенню кваліфікації, атестації й сертифікації педагогів, пілотуванню нових технологій та інновацій. Педагогам було презентовано нове Положення про ММО педагогічних працівників, поінформовано про номінації Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020», акцентовано увагу на нормативно-правовій базі, нових навчальних планах інваріативної складової для 11 класу.

Висловлюємо подяку адміністраціям Ліцею № 1, ЗОШ № 5, ЗОШ № 7, Ліцею № 11, ІМЦ за створені комфортні умови для роботи педагогів.

Питання, підняті на цьогорічних стартапах, окреслили завдання на новий навчальний рік. Це і реалізація Концепції Нової української школи, і впровадження Державних стандартів освіти, і підвищення якості роботи з обдарованими учнями тощо. Крок за кроком, виконуючи намічене, ми всі разом наближуємо оновлене сучасне майбутнє.

Наталія МАРЧЕНКО,

методист інформаційно-методичного центру

Кiлькiсть переглядiв: 346

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.