Робота літнього мовного табору «Fun-tastic» у Ліцеї №4 міста Новограда-Волинського

Робота літнього мовного табору «Fun-tastic» у Ліцеї №4

міста Новограда-Волинського

Із 03 по 14 червня 2019 року у Ліцеї №4 працював мовний табір «FUN-tastic». Табір був організований з метою розширення можливостей учнів ліцею в мовній практиці англійською мовою, підготовки їх до практичного застосування англійської мови в типових ситуаціях мовлення, а також з метою забезпечення учнів повноцінним та змістовним відпочинком, задоволення їх моральних та інтелектуальних потреб, розвитку їх розумових та творчих здібностей у мистецтві, танцях, аматорській грі, співі, у навчанні бережного ставлення до навколишнього середовища.

Заняття з трьома загонами учнів проводились у цікавих формах екскурсій, ігор, конкурсів, квестів, майстер-класів, віртуальних подорожей, інтерактивних бесід, хоча змістовна частина була спрямована як на повторення вивченого, так і на засвоєння нових знань, часто не передбачених шкільною програмою.

Цікавим було те, що кожен день у таборі проходив під певним гаслом: «We are friends» («Ми – друзі»), «We can study and rest» («Ми можемо вчитись і відпочивати»), «At the movies» («У кіно»), «We learn about history of our town» («Дізнаємось про історію рідного міста»), «We are proud of our lyсeum» («Ми пишаємось нашим ліцеєм»), «Going places» («Подорожуємо»), «Ecology is important» («Екологія - це важливо»), «We are explorers» («Ми-дослідники»), «We are creative» («Ми креативні»), «Tastes great!» («Смакує чудово»), «It’s time to say Goodbye» («Пора прощатись»).

За період перебування в мовному таборі діти відвідали ПП «Лік Пак» - підприємство з виробництва екологічної упаковки, виставку хижих тварин та рослин у міському Палаці культури, дізнались, коли і як будувався пішохідний міст у районі Палацу культури, навчилися технології малювання сіллю ( майстер-клас), готували смачні літні десерти, ласували морозивом, подорожували до інших країн (віртуальні подорожі), мали цікаві конкурси, квести і просто танцювали.

У п’ятницю, 14 червня, відбулася урочиста лінійка-закриття табору. Діти танцювали флешмоб, на них також чекали цікаві конкурси. А в кінці всі діти отримали солодкі подарунки. Ми всі, і діти і дорослі, отримали масу позитивних емоцій від літнього мовного табору « FUN-tastic».

Галина Цвєткова, директор табору

Кiлькiсть переглядiв: 377

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.