Мовний табір в ЗОШ №2

/Files/images/2019/IMG-20a46afb6b8b5a8d068340691f8b1c0c-V.jpg

Мовний табір в ЗОШ №2

Упродовж двох тижнів, із 3 по 14 червня 2019 року, у Новоград-Волинській загальноосвітній школі-родині №2 було організовано роботу літнього мовного табору «Friendship» («Дружба»). Можливість відпочити та поліпшити свої мовні навички мали 30 учнів 5-6 класів.

Навчання англійській та рідній мовам поєднувалося з кращими виховними методиками, а процес пізнання – з відпочинком. Виховний процес у таборі організовувався за тематичними днями: «День дитини», «День України», «День родини», «День природи», «День туриста», «День спорту», «День дружби», «День музики та кіно».

Учні мали змогу брати участь у таких ігрових програмах: подорожах-квестах, вікторинах, інтелектуальних марафонах, мовознавчих калейдоскопах, конкурсах малюнків.

На початку роботи табору, у день урочистого відкриття («Opening Ceremony»), діти, об’єднавшись у команди, створювали колажі, на яких зображували свої асоціації з літом, відпочинком, дружбою, родиною, Україною. Також учні створили правила поведінки в таборі та оформили їх на стіннівці.

Педагогами Босс О.О. та Кітун Л.О. проведено інформаційний калейдоскоп-подорож англомовними країнами з подальшим обговоренням, а учні підготували міні-концерт із переглядом мультфільмів англійською мовою.

Учителі української мови та літератури Сукач Н.В. та Денисова О.В. організували екскурсії до місцевих літературно-меморіальних музеїв родини Косачів та Лесі Українки, де діти мали можливість дізнатися більше про славетну землячку, її сім`ю та оточення. Цікаво та змістовно було організовано літературну кав’ярню, де діти в теплій та невимушеній атмосфері поділилися своїми творчими успіхами, родинними традиціями та планами на літо.

Під час походів на природу активний відпочинок учні вдало поєднали з різноманітними дидактичними іграми.

У день закриття табору діти із задоволенням відтворювали свої враження про табір крейдою на асфальті, брали участь у фінальній вікторині та були нагороджені солодощами й дипломами, які підтверджують їхню активну участь у мовному таборі «Friendship».

Позитивні емоції учнів та вчителів від спілкування та гарно проведеного часу разом збережуться надовго.

Оксана Босс, директор табору

Кiлькiсть переглядiв: 397

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.