Заняття просто неба в «Інклюзивній школі»

Заняття просто неба в «Інклюзивній школі»

Інклюзивно-ресурсний центр міської ради провів чергове заняття для педагогічних працівників закладів дошкільної та загальної середньої освіти, які працюють в інклюзивних групах, інклюзивних класах, групах компенсуючого типу, спеціальних групах на тему «Використання педагогами інтерактивних форм роботи в інклюзивних класах та інклюзивних групах». Заняття відбулося просто неба на прилеглій території ІРЦ і було орієнтовано на отримання педагогами практичних навиків в роботі. Практичний психолог Гонік С.Ю. опрацювала метод «Сторітелінг», який позитивно впливає на розвиток психічних функцій дитини. Вчителі-логопеди Ридецька В.М. і Левкович І.Б. показали вправи на розвиток зв’язного мовлення. Вчитель-дефектолог Монжиєвська О.В. розповіла, як використовувати корекційно-розвиваючу техніку «Швидка допомога» у роботі з дітьми з особливими освітніми потребами». А на завершення, за допомогою вчителя-реабілітолога Гусєва В.В., всі учасники заняття практично вчилися використанню розвантажувального комплексу ЛФК для розтягнення хребта у дітей.

Директор інклюзивно-ресурсного центру Борис Н.П. подякувала учасникам зустрічі за залучення протягом навчального року до роботи «Інклюзивної школи», побажала всім гарного літнього відпочинку та запросила до подальшої співпраці в новому навчальному році. Учасники заняття зробили на пам’ять

спільне фото.

Дякуємо адміністрації закладів дошкільної та загальної середньої освіти, педагогічним працівникам за співпрацю і бажання спільно формувати інклюзивний простір у місті.

Кiлькiсть переглядiв: 485

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.