Участь у Міжнародній конференції

Участь у Міжнародній конференції

У Київському національному торговельно-економічному університеті 19-20 квітня відбулася довгоочікувана всіма викладачами та вчителями англійської мови подія – 24 щорічна конференція українського відділення Міжнародної асоціації IATEFL.

Цього року захід було проведено з метою підтримки національної програми вивчення та популяризації іноземних мов в Україні, що визначає вивчення іноземних мов пріоритетом внутрішньої політики в стратегічних документах ЄС та України.

Серед учасників конференції були вчителі англійської мови Ліцею №1 м. Новограда-Волинського Андрійчук Л.М. та Коваленко Л.В. Багаторічне членство в асоціації дає можливість учителям кафедри іноземної філології спілкуватися з досвідченими мовними коучами, тренерами та спікерами з різних країн світу (Великої Британії, Австрії, Сполучених Штатів Америки, Білорусії, України).

Почесним гостем 24 Міжнародної конференції став Джеремі Хармер, письменник, спікер та викладач MATESOL (The New York School, Нью- Йорк), який виступив перед учасниками конференції з промовою, провів воркшоп та презентував музичну програму у власному виконанні.

Протягом заходу учасники конференції активно працювали за 5 різними напрямами в 58 воркшопах, інтерактивних тематичних сесіях та майстер-класах.

Тетяна Савчук, голова предметно-методичної комісії учителів іноземних мов Ліцею №1

Кiлькiсть переглядiв: 497

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.