Міський семінар учителів географії

Міський семінар учителів географії

За ініціативи інформаційно-методичного центру та педагогів ЗОШ № 6 17 квітня 2019 року відбувся міський семінар учителів географії з теми «Реалізація наскрізних предметних ліній на уроках географії. Підприємливість та фінансова грамотність». Учитель географії ЗОШ № 6 Стрельцова Н.Є. запропонувала опрацювати вищезазначене питання у співпраці з Новоград-Волинським міським центром зайнятості.

Новоград-Волинський міський центр зайнятості сприяв роботі учасників семінару: організовано круглий стіл з актуальних питань сьогодення «Безробіття і зайнятість населення», «Стан ринку праці м. Новограда-Волинського та району», «Профорієнтаційна робота». Відповідно до програми семінару директор міського центру зайнятості Сербін В.А. ознайомив педагогів з особливостями розвитку та становлення міського центру зайнятості. Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Злочевська В.Л. презентувала роботу центру, поінформувала про нові напрямки взаємодії з роботодавцями. Заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Ящук Л.В. зорієнтувала вчителів щодо ринку праці у майбутньому, наголосила на необхідності здійснення профорієнтаційної роботи у закладах загальної середньої освіти.

Учителі географії вперше побували на одному з кращих підприємств нашого міста ТОВ “Новофарм-Біосинтез”, яке працює з 1996 року. Екскурсія на підприємство була здійснена з метою ознайомлення з технологією фармацевтичного виробництва, спеціалізацією, номенклатурою лікарських засобів, географією попиту медичних препаратів, професіями, затребуваними для цього виробництва. Приємно було бачити, що випускники наших шкіл, здобувши відповідну освіту, працюють на місцевому підприємстві.

Світлана БОНДАРЧУК, методист інформаційно-методичного центру

Кiлькiсть переглядiв: 491

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.