DINTERNAL EDUCATION FEST 2019

DINTERNAL EDUCATION FEST 2019

У місті Новограді-Волинському Представництвом британського видавництва Пірсон в Україні у партнерстві з Міжнародним освітнім центром ТОВ Дінтернал Ед’юкейшн проведено методичний освітній захід для вчителів англійської мови DINTERNAL EDUCATION FEST 2019 (Фестиваль нестандартних та дієвих ідей навчання англійської мови у сучасній українській школі).

Вісім представників освітнього центру працювали протягом дня з понад 80 педагогами міст Новограда-Волинського, Житомира, Баранівського, Ємільчинського, Новоград-Волинського районів.

У рамках фестивалю проведено два семінари: "Як навчити учнів правильно та впевнено використовувати лексичні та граматичні конструкції в комунікативно-орієнтованих ситуаціях" - для середньої школи та "Планування уроків письма у 1-му класі з урахуванням комунікативних принципів навчання. Ігрові форми діяльності та якісне відпрацювання писемних вмінь на уроках з навичок письма" - для початкової школи.

А ще були лотереї, подарунки, підручники, посібники для вчителів та сучасні зошити, дружня кава і смачна перерва, фотозони, окреслення перспектив майбутньої співпраці, огором позитиву від спілкування з однодумцями.

Кожен учасник фестивалю отримав сертифікат.

Олена Огородник, методист ІМЦ

Кiлькiсть переглядiв: 315

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.