Сьома грань - 2019

«Сьома грань - 2019»

26 березня за сприяння управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради інформаційно-методичним центром на базі Ліцею № 4 ініційовано проведення V міського математичного турніру «Сьома грань», який зібрав юних інтелектуалів, учнів 7-8 класів. У турнірі брали участь команди з 4-х осіб від 9-ти закладів загальної середньої освіти. Серед запрошених були вчителі математики, керівники команд, методист інформаційно-методичного центру Марченко Н.М., начальник відділу програмно-комп’ютерного забезпечення Новоград-Волинської міської ради Костюк О.М., спонсори. Організатори турніру подбали про належні умови для проведення турнірних боїв, що проходили за допомогою онлайн-сервісу для створення вікторин Kahoot. Учасників інтелектуального змагання привітала Сільвертюк В.А., директор Ліцею № 4, яка відзначила високий рівень підготовки кращих юних математиків, побажала їм життєвої наснаги та ще вагоміших успіхів у майбутньому.

Переможцем турніру, а відтак, господарем наступного турніру, стала команда ЗОШ № 3, яка отримала диплом І ступеня управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради, блокноти, солодкий подарунок від спонсора ПП Куценка О.Ю. та перехідний кубок. Диплом ІІ ступеня і солодкий подарунок від спонсора отримала команда Ліцею № 1. Дипломом ІІІ ступеня і солодким подарунком від спонсора відзначено команду ЗОШ № 6. Всі учасники змагань отримали збірки з математичними задачами для підготовки до участі у наступних конкурсах. Переконані, що проведення таких заходів сприятиме популяризації математичних наук та розвитку здібностей обдарованих учнів.

Оргкомітет турніру висловлює подяку адміністрації та предметно-методичній комісії учителів точних дисциплін Ліцею № 4 за підготовку та проведення математичного свята.

Наталія МАРЧЕНКО,

методист інформаційно-методичного центру

Кiлькiсть переглядiв: 388

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.