«Олімпійське лелеченя» у місті Новограді-Волинському

27 листопада 2018 року у м. Новограді-Волинському на базі дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки відбувся міський етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя». Цей захід присвячений Олімпійському руху та історії розвитку Олімпійських ігор. Відповідно до Положення учасниками змагань стали учні 6-8 класів закладів загальної середньої освіти. Урочисте відкриття заходу створило відповідну емоційну атмосферу та надало впевненості у власних силах усім учасникам змагань.

Отже, 11 команд закладів загальної середньої освіти змагалися в інтелектуальних та спортивних випробуваннях. Кращими знавцями історії розвитку Олімпійських ігор від античних часів до сучасності стала команда школярів ЗОШ №2. Високі знання також продемонстрували команди ЗОШ №6, ЗОШ №3 та Ліцею №4.

Завжди цікаво та емоційно відбувається комбінована естафета, адже спритність, швидкість, уважність учасників змагань забезпечують високий результат. У цьому навчальному році першість в естафеті вибороли учні Ліцею №4. Друге місце посіла команда ЗОШ №9, треті місця здобули учнівські команди ЗОШ №6 та Ліцею №1.

У підсумку диплом І ступеня управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради виборола команда Ліцею №4 (учитель Бобрик Л.О.), диплом ІІ ступеня – команда ЗОШ №6 (учитель Пісоцький Д.В.), диплом ІІІ ступеня – команда ЗОШ №9 (учитель Ковальчук Ю.В.) та команда ЗОШ №2 (учитель Сидорчук О.В.). Інші учнівські команди закладів загальної середньої освіти нашого міста були відзначені подяками управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради за підготовку та активну участь у змаганнях «Олімпійське лелеченя».

Управління освіти і науки, інформаційно-методичний центр бажають команді учнів Ліцею №4 та вчителю фізичної культури Ліцею №4 ґрунтовної цілеспрямованої підготовки, натхнення та впевненості у своїх силах на шляху до участі в обласному етапі змагань «Олімпійське лелеченя».

Світлана БОНДАРЧУК, методист ІМЦ


Галерея "Олімпійське лелеченя"

Кiлькiсть переглядiв: 486

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.