Від творчого вчителя до творчого учня

18 жовтня 2018 року у ЗОШ №7 відбулася зустріч однодумців – учителів хімії закладів загальної середньої освіти нашого міста. «Реалізація наскрізних ліній як важливий засіб інтеграції ключових та загальнопредметних компетентностей під час вивчення хімії» - одне із важливих питань над яким працюють педагоги в умовах реформування освітнього процесу. З досвідом роботи у цьому напрямку поділилися з колегами учителі хімії ЗОШ №7 О.П. Герасимчук та Т.М. Ящук.

Майстер-клас «Хімічний анонс-погляд» разом з учнями 9-А провела О.П. Герасимчук. Учні під керівництвом учителя продемонстрували вміння працювати з інтерактивною дошкою, виконувати лабораторні досліди, презентувати проекти. Олена Петрівна переконана, що всі діти мають потенціал, а тому головне завдання вчителя - створити умови для їхнього розвитку, запалити в дитині бажання вчитися.

Цікавий виховний захід «Хімічна мозаїка» разом з учнями 8-х класів організувала і провела Т.М. Ящук. Команди учнів 8-х класів цілеспрямовано готувалися до різноманітних конкурсів, у яких показали свої творчі здібності.

Міні-тренінг з Л.П. Примак, психологом школи, переконав присутніх, що для творчої педагогічної діяльності важливими є внутрішня гармонія, натхнення, працьовитість, бажання подолати інертність і консерватизм, прагнення й уміння постійно вдосконалювати свою майстерність.

Світлана БОНДАРЧУК, методист ІМЦ
Кiлькiсть переглядiв: 365

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.