УРОЧИСТЕ ВРУЧЕННЯ СТИПЕНДІЙ МІСЬКОГО ГОЛОВИ

17 жовтня 2018 року в конференц-залі Будинку рад представники міської влади, освітяни, обдаровані діти зустрілися з особливої нагоди для вручення стипендій міського голови кращим учнямзакладівосвіти міста Новограда-Волинського за підсумками 2017-2018 навчального року.

На урочистому заході були присутні: заступник міського голови Оксана Василівна Гвозденко, начальник управління освіти і науки Тетяна Володимирівна Ващук, завідувач інформаційно-методичного центру Наталія Станіславівна Ковальчук, керівники, учні закладів освіти міста, їх наставники та батьки.

У своєму привітальному слові заступник міського голови Гвозденко О.В. зазначила, що за ініціативи міського голови вже третій рік поспіль кращим учням закладів загальної середньої освіти та закладів позашкільної освіти виплачується стипендія міського голови із місячним фондом 3 000 тис. грн. Стипендія запроваджена з метою підтримки обдарованих дітей та молоді, створення умов для виховання інтелектуальної та творчої еліти міста і спрямована на стимулювання дітей та учнівської молоді на досягнення високих результатів у навчанні, творчих здобутків у науково-дослідницькій діяльності, культурі та мистецтві. Оксана Василівна побажала присутнім стипендіатам завзятості й наполегливості.

Начальник управління освіти і науки міської ради Ващук Т.В. у своєму зверненні привітала стипендіатів, педагогів, батьків, розповіла про особливості відбору кандидатур найдостойніших стипендіатів. Також Тетяна Володимирівна наголосила, що затверджено відповідне «Положення про стипендію міського голови», згідно з яким обдаровані учні Новограда-Волинського і отримують грошове заохочення протягом навчального року. Працювала експертна комісія з призначення стипендій міського голови, яка обрала 10 найкращих учнів, які у 2017-2018 навчальному році особливовідзначилися в галузях навчальної, громадської та творчої діяльності. Під час визначення стипендіатів враховувалися перемоги виключно на обласному та всеукраїнському рівнях.

Спілкування відбувалося у невимушеній атмосфері, лунали музика, оплески, сміх… Стипендіати, в свою чергу, розповіли про свої досягнення та мрії, а також подякували своїм батькам, наставникам та міській владі, які створили сприятливі умови для розвитку їх талантів.

Отож стипендіатами міського голови стали:

У номінації «За досягнення у навчальній та науково-дослідницькій діяльності»:

1. Коханівська Юлія, учениця 10 кл. ліцею № 1 ім. Лесі Українки;

2. Катчик Вадим, учень 11 кл. ЗОШ №3;

3. Губленко Анна-Марія, учениця 10 кл. ліцею № 4;

4. Щурук Катерина, учениця 11 кл. ліцею № 4;

5. Кондратюк Вікторія, учениця 9 кл. ЗОШ №7;

6. Лавренчук Олександр, учень 10 кл. ЗОШ №10;

7. Савич Наталія, учениця 10 кл. ліцею № 11;

У номінації «За досягнення у громадській та позашкільній діяльності»:

8. Буковський Павло, учень 10 кл. ЗОШ №3, вихованець ПДМ;

У номінації «За досягнення в галузі культури та мистецтва»:

9. Возняк Анастасія Павлівна, учениця 10 кл. ЗОШ №3, вихованка ПДМ;

10. Шамшур Вікторія Ігорівна, учениця 8 кл. ЗОШ №10, вихованка ПДМ.

НАТАЛІЯ МАРЧЕНКО, методист інформаційно-методичного центру

Кiлькiсть переглядiв: 428

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.