Участь в урочистому відкритті біотехнологічного ліцею в с. Радовель Олевського району

15 вересня 2018 року делегація керівників закладів освіти міста на чолі з начальником управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради Ващук Т.В. взяла участь в урочистому відкритті біотехнологічного ліцею в с. Радовель Олевського району.
На заході були присутні високопосадовці, народні депутати, представники обласної, районних адміністрацій.
Ні, це не Київ! А невеличке село Радовель на Житомирщині! Тут сьогодні відкрився дуже крутий та інноваційний Біотехнологічний ліцей Радовель . Школа 1986 року, за рік отримала нове життя. Унікальний заклад за стандартами Нового освітнього простору, з сучасними технологічним і технічним наповненням, з новою філософією навчання, креативними вчителями і сучасними підходами:
https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f51/1/16/2714.png✔️Енергоефективність найвищого рівня — клас А, невдовзі доведемо це енергоаудитом.
https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f51/1/16/2714.png✔️ Всі шкільні кімнати з інтерактивними панелями.
https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f51/1/16/2714.png✔️ Інклюзія. Максимально адаптований до навчання дітей із обмеженими можливостями
Сучасне навчання за трьома напрямками:
https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f7a/1/16/31_20e3.png1️⃣️ Академічне + поглиблене вивчення англійської мови. З 5-го класу додаються на вибір: німецька, французька, китайська мови.
https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f99/1/16/32_20e3.png2️⃣️ Всебічний фізичний розвиток (футбол, баскетбол, тхеквондо, спортивні та сучасні танці)
https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/fb8/1/16/33_20e3.png3️⃣️Трудове виховання (заняття в майстернях по металу, дереву, гончарства, навчання кулінарії, біотехнології, практичному програмуванню, робототехніці).
/Files/images/радовель 2.jpg Ліцей «Радовель» — це не просто школа, це теплий простір для спілкування учнів, вчителів, батьків і всіє громади, яка до речі вже йде у об’єднання!
Фінансування - приватні інвестиції бізнесмена Михаил Весельский, який народився в Радовелі.

Кiлькiсть переглядiв: 844

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.