Розпочато проведення конкурсу на заміщення вакантних посад педагогічних працівників інклюзивно-ресурсного центру

Розпочато проведення конкурсу на заміщення вакантних посад педагогічних працівників інклюзивно-ресурсного центру

Згідно з наказом управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради від 27 червня 2018 року № 343 було оголошено конкурс на заміщення вакантних посад педагогічних працівників комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Новоград-Волинської міської ради. Оголошення про проведення конкурсного відбору оприлюднено в місцевих ЗМІ. Наказом управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради від 03 серпня 2018 року № 370 затверджено білети на письмовий кваліфікаційний екзамен, встановлено час для проведення іспиту, дата і час для проведення кваліфікаційного іспиту, співбесіди та оголошення результатів конкурсного відбору, затверджено персональний склад конкурсної комісії.

Виявили бажання взяти участь у конкурсі загалом 6 осіб, які претендують на посади вчителя-логопеда (вакантні 2 посади), вчителя-дефектолога (вакантна 1 посада), вчителя лікувальної фізкультури (вакантна 1 посада), практичного психолога (вакантна1 посада).

Після попереднього розгляду поданих документів претендентів на відповідність встановленим законодавством вимогам, всіх допущено до участі у конкурсі.

/Files/images/38799151_867930290062690_1201725132091949056_n.jpg Відповідно до Положення про проведення конкурсу на посади педагогічних працівників комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр», кандидати склали кваліфікаційний іспит, який проводився за напрямами - знання законодавства у сфері освіти дітей з особливими освітніми потребами та знання основ спеціальної педагогіки. Кандидати, які за результатами іспиту набрали 6 і більше балів, будуть брати участь у співбесіді, яка проводиться з метою оцінки відповідності досвіду, досягнень, компетенції, особистих якостей вимогам до професійної компетентності кандидата та до відповідних посадових обов’язків. Конкурсна комісія протягом одного робочого дня після завершення співбесіди надасть претендентам та управлінню освіти і науки міської ради висновок щодо результатів конкурсного відбору.

Наталія Борис, директор інклюзивно-ресурсного центру
Кiлькiсть переглядiв: 642

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.