Тренінг для вчителів німецької мови

Дзюман Ірина Ігорівна, учитель ЗОШ №7, 20-22 червня 2018 року взяла участь у очному тренінгу вчителів німецької мови, які навчатимуть учнів перших класів у 2018-2019 навчальному році.

Тренінг проводила на базі Житомирського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Жданова Наталія Сергіївна - мультиплікатор Гете Інституту.

Заняття проходили в цікавій формі та швидкому темпі. Було представлено та опрацьовано багато нових ігрових методик («Morgenkreis», «Kikus Deutsch», «Hans Hase», «Laufdiktat», «Ruckendiktat», «Elfchen», «Mandarinelauf» та інші).

Тематика тренінгу охоплювала особливості викладання німецької мови у ранньому віці відповідно до комунікативного, діяльнісного, ігрового підходів до навчання мови та планування занять.

Уся програма триденного тренінгу була насиченою та неймовірно цікавою. Однак хочеться виділити останній день занять, на яких були представлені матеріали, які можуть бути використані вчителями на уроках - «Deutsch mit Socke».

Учителі в ході тренінгу мали змогу власноруч створити іграшку, яка допоможе дітям на уроках в ігровій формі краще засвоїти матеріал.

Учасникам тренінгу були надані корисні підручники, які допоможуть зробити урок німецької мови більш цікавим для першокласників.

Ірина Дзюман, учитель німецької мови ЗОШ №7


Галерея "Тренінг для вчителів німецької мови 2018"

Кiлькiсть переглядiв: 835

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.