У серпні навчатимуть учителів іноземних мов, які викладатимуть у 1-х класах


За сприяння Британської Ради, Goethe-Institut і Посольства Франції в Україні відбудеться підвищення кваліфікації вчителів іноземних мов, які викладатимуть у 1-х класах у 2018-2019 н.р.

Український бюджет забезпечує викладання в школі чотирьох іноземних мов – англійської, німецької, французької та іспанської. Тобто за державний кошт розробляють стандарти, програми, видають підручники та навчають вчителів. Саме вчителів, які викладають ці мови, і будуть готувати перед новим навчальним роком.

Якщо порахувати загальну кількість учителів іноземних мов в Україні, які працюватимуть у перших класах, – вийде понад 19 тисяч. Це 17 524 учителів англійської мови, 1 325 – німецької, 302 – французької і 32 – іспанської.

25 педагогів закладів загальної середньої освіти міста Новограда-Волинського пройдуть очну форму навчання з 9 по 11 серпня 2018 року.

Підготовка відбуватиметься в очно-заочному форматі – вчителі, які пройдуть 3-денне очне навчання, отримають доступ до онлайн-платформи, створеної спільно Британською Радою і Кембриджським Університетом.

На цій платформі вчителів мають забезпечити не лише теоретичним і практичним матеріалом щодо методик викладання, але й безпосередньо матеріалами для навчання – іграми, відео, завданнями, які можна буде використовувати на уроках.

Савчук Т.А., учитель англійської мови Новоград-Волинського НВК «Гімназія імені Лесі Українки – школа І ступеня», учитель-методист, пройшла підготовку тренерів, низку тренінгів у межах проекту “Вчителі англійської мови – агенти змін”.

Саме Тетяна Анатоліївна проведе триденні очні курси для шести груп вчителів ЗЗСО Житомирської області, які навчатимуть учнів перших класів у 2018-2019 навчальному році.

Олена Огородник, методист ІМЦ
Кiлькiсть переглядiв: 588

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.