Засідання круглого столу з теми «Вернісаж авторських ініціатив. Реалізація вектору успіху діяльності педагога»

Згідно з планом роботи інформаційно-методичного центру управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради 20.06.2018 року відбулося засідання круглого столу з теми «Вернісаж авторських ініціатив. Реалізація вектору успіху діяльності педагога», в якому взяли участь заступник начальника управління освіти і науки А.О.Табакова, в.о. завідувача ІМЦ В.К.Лінчук, методисти ІМЦ, заступники директорів ЗЗСО з навчально-виховної роботи.

З підсумками роботи за 2017-2018 навчальний рік, пріоритетними напрямками роботи управління освіти і науки та методичної служби міста на 2018-2019 навчальний рік виступили заступник начальника управління А.О.Табакова та в.о. завідувача ІМЦ В.К.Лінчук. Аліна Олександрівна глибоко та детально проаналізувала виконання ЗЗСО навчальних програм, акцентувала увагу на успішне проведення державної підсумкової атестації, зовнішнього незалежного оцінювання, на поділ класів при вивченні окремих предметів, структуру нового навчального року, тощо.

В.К. Лінчук звернула увагу присутніх на нові підходи та форми до планування методичної роботи, спрямованої на підвищення кваліфікації педагогічних кадрів ЗЗСО міста. Методисти ІМЦ Бондарчук С.А., Марченко Н.М., Костюк О.М., Огородник О.В. проаналізували роботу ММО за 2017-2018 н.р. та внесли пропозиції основних методичних заходів на 2018-2019 н.р.

Заступники директорів шкіл з навчально-виховної роботи ЗОШ №2 (Бучинська Н.В.), ЗОШ №5 (Франчук Н.В.), ЗОШ №7 (Заруцька С.В.), ЗОШ №10 (Вакульчук А.В.) презентували родзинки методичних заходів, проведених педагогами закладів освіти.

Учасники круглого столу дійшли до висновку, що в цілому аналіз підсумків закінчення навчального року та організації методичної роботи з педагогічними кадрами міста в 2017-2018 навчальному році свідчить, що управління освіти і науки, інформаційно-методичний центр, методичні служби закладів освіти міста в процесі своєї діяльності реалізували мету, яка була поставлена на початку навчального року у справі підвищення фахового рівня педагогічних працівників.

Галерея "Круглий стіл заступників директорів з навчально-виховної роботи 2018"

Кiлькiсть переглядiв: 614

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.