ДЕРЖАВНА ПІДСУМКОВА АТЕСТАЦІЯ

ДЕРЖАВНА ПІДСУМКОВА АТЕСТАЦІЯ

Відповідно до Положення про державну підсумкову атестацію учнів (вихованців) у системі загальної середньої освіти, листа МОН «Щодо проведення державної підсумкової атестації у закладах загальної середньої освіти у 2017/2018 навчальному році» та листа МОН «Про організоване завершення 2017/2018 н. р. та особливості проведення ДПА у закладах загальної середньої освіти», на виконання наказу управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради від 12.02.2018 р. № 69 «Про організоване завершення 2017-2018 н. р. та проведення державної підсумкової атестації у закладах загальної середньої освіти міста» 01 червня у всіх ЗЗСО міста (9 кл.) відбулася державна підсумкова атестація (ДПА) з української мови.

Атестація проводилася за місцем навчання у письмовій формі. Завдання для проведення ДПА укладено вчителями закладу освіти, відповідно до затверджених Міністерством орієнтовних вимог до змісту атестаційних завдань, і затверджено керівником закладу освіти.

У 9-х класах державна підсумкова атестація проводиться з трьох предметів: українська мова, математика і предмет за вибором.

Наталія МАРЧЕНКО,

методист інформаційно-методичного центру

Кiлькiсть переглядiв: 450

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.