Відбулось ЗНО з української мови і літератури

24 травня проведено зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури, результати якого зараховуватимуться як державна підсумкова атестація шкільного курсу з української мови, а також як вступний тест для бажаючих вступати до закладів вищої освіти в цьому році.
Пункти тестування працювали на базі НВК, СШ № 4, ЗОШ №№ 6, 7, колегіуму. Участь у ЗНО взяло 1239 осіб (98% від зареєстрованих).
Оголошення результатів ЗНО та ДПА з математики, української мови і літератури, іноземної мови, біології відбудеться до 15.06.2018 року.
Таблиця відповідності тестових балів оцінкам за шкалою від 1 до 12 балів з української мови та таблиця переведення тестових балів з української мови і літератури у рейтингову оцінку за шкалою від 100 до 200 балів будуть опубліковані за підсумками засідання експертної комісії з питань визначення результатів ЗНО. Після цього школи отримають результати державної підсумкової атестації своїх випускників.
Учасники тестування, які не змогли взяти участь в зовнішньому оцінюванні через об'єктивні причини, можуть взяти участь у додатковій сесії ЗНО, яка відбудеться з 3 липня по 11 липня 2018 року.

Наталія МАРЧЕНКО, методист інформаційно-методичного центру
Кiлькiсть переглядiв: 480

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.